Podaljšano jamstvo

Se vam je kdaj zgodilo da se aparat pokvari, ravno ko preteče garancija? Z dodatno storitvijo, ki vam jo ponuja podjetje ANovo d.o.o., so skrbi s tovrstnimi dodatnimi stroški odveč.

Podaljšana garancija ”ANovo” je namreč jamstvo za kritje okvar po poteku garancije proizvajalca. Jamstvo vstopi v veljavo z dnem, ko garancija preteče in nudi podobno kritje kot osnovna garancija. Velja dve ali tri leta oziroma do največ pet let od datuma nakupa izdelka in velja za več popravil v času trajanja podaljšanega jamstva. Vaša brezskrbnost se tako podaljša na dobo do pet let.

V kolikor se odločite za nakup podaljšanega jamstva, bodo v primeru da se aparat pokvari, aparat prevzeli, popravili, krili stroške popravila in morebitnih rezervnih delov ter vam popravljen aparat dostavili na dom. V ceni storitve je že vse vključeno, kar pomeni da ni t.i. lastnega deleža, kjer mora kupec del stroška popravila kriti sam. Njihova storitev nudi popolno kritje. poleg tega vam ni potrebno popravila plačati ter kasneje uveljavljati zahtevek za vračilo pri zavarovalnici.

Splošne pogoje si lahko preberete tu: podaljšano jamstvo ANovo d.o.o.