Trgovina

Home NANOTOL Zaščita avto, navtika in prosti čas – 250 ml

Zaščita avto, navtika in prosti čas – 250 ml

35,90

Kategorija:

Opis

Premaz z zaščito za avtomobile, čolne in prosti čas Nanotol (keramično-polimerno-hibridni premaz) zagotavlja zaščito pred umazanijo in zagotavlja popoln dolgotrajen sijaj.

12 mesecev odbija umazanijo.

Nanotol zaščitni premaz za avtomobile, čolne in prosti čas je visokokakovosten premaz (keramično-polimerno-hibridni premaz) za vse gladke površine. Je nekakšen ščit pred vplivi okolja in odbija umazanijo, maščobo ali vodo (učinek Nanotol Lotus). Površina ostane čista veliko dlje in jo je mogoče enostavno očistiti. Nanotol zaščitni premaz za avtomobile, čolne in prosti čas zagotavlja dolgotrajen, popoln, globok sijaj brez črt ščiti pred umazanijo do 12 mesecev.

Priporočljivo je, da površino najprej očistite z Nanotol Cleanerjem, da dosežete popoln učinek nano prevleke.

 

Dodatne informacije

Teža 0.8 kg
Količina

50 ml, 125 ml, 250 ml, 500 ml, 1000 ml

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu v našem Pravilniku o zasebnosti.

Zapri