Trgovina

Home NARDI Kuhalne plošče VG95AVX NARDI plinska kuhalna plošča

VG95AVX NARDI plinska kuhalna plošča

349,99

Plinska kuhalna plošča z 5 kuhališč, širina 90cm.

Na zalogi (se lahko naroči)

Šifra: 0710535172188 Kategorije: , ,

Opis

VG95AVX NARDI plinska kuhalna plošča z 5 kuhališč, širine 90cm.

 

NARDI izdeluje izdelke, ki niso le izdelani, temveč tudi zasnovani in razviti v Italiji, da bi zadovoljili vsakodnevne potrebe resnično posebnih ljudi. Oblikovanje in tehnologija, preprostost in funkcionalnost, varnost in zanesljivost omogočata ljudem, da ustvarijo navade iz preproste uporabe NARDI aparatov. NARDI svoja prizadevanja posveča vsem, ki ljubite eksperimentiranje, inovativnost, ustvarjalnost in celo tistim, ki so izredno zahtevni, tako da zahvaljujoč našim izdelkom lahko uživate v malih užitkih vsakdanjega življenja.

Tehnične specifikacije:

Upravljanje: mehansko
Kuhališča (moč kuhališč) 1x wok gorilec: 3100W
1x hitri gorilec: 2800W
2x pol-hitri gorilec: 1700W
1x pomožni gorilec: 950W
Barva: nerjavno jeklo, litoželezna rešetka
Dimenzije (ŠxGxV): 850x510x40mm
Garancija: 2 leti.

Pomembne lastnosti:

NARDI_icon_AV

ELEKTRONSKI VŽIGI IN VARNOSTNI VENTILI: Elektronski vžig je integriran na gumbih, ki jih preprosto obrnete, da prižgete gorilnike. Hiter in konstanten modul za vžig takoj prižge gorilnik. Varnostni ventil takoj blokira oskrbo s plinom, če plamen po nesreči ugasne.

 

NARDI_icon_high_efficiency

VISOKA UČINKOVITOST GORILNIKA: Izredno učinkoviti gorilniki zagotavljajo pomemben prihranek pri letni porabi plina.

 

 

NARDI_icon_wok

WOK-GORILNIKI: Gorilniki s trojno rinko zagotavljajo visoko moč in boljšo porazdelitev toplote: to izboljša kakovost hrane.

 

 

NARDI_icon_cast_iron

PODPORA ZA POSODO IZ LITEGA ŽELEZA: Podpora iz litega železa omogoča prenos toplote. Podpora za posodo, pokrovi gorilnikov in gumbi so razporejeni tako, da zagotavljajo še bolj eleganten učinek.

 

NARDI_icon_gas-on-rightPLINSKI PRIKLJUČEK NA DESNI STRANI: Plinski priključek je na desni strani za vse Nardijeve kuhalne plošče.

Dokumentacija za prenos:

Specifikacija | Navodila za uporabo | Vgradne mere | Garancija | Katalog

Dodatne informacije in opozorila:

– Upoštevajte navodila za namestitev za optimalno delovanje in varnost, v nasprotnem primeru je garancija nična.


Pred nakupom kuhinjskih aparatov je pomembno, da določite prostor, ki je na voljo za namestitev aparata in potrebe gospodinjstva. Ko so zahteve jasno določene, lahko z lahkoto izberete pravi izdelek NARDI, saj nudimo široko paleto naprav različnih velikosti, primernih za vse vrste kuhinj. S svojim zasnovo, praktičnostjo in navdihom, bodo izdelki NARDI prinesli “utrip Italije” v vaš dom!

Dodatne informacije

Teža 9 kg

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu v našem Pravilniku o zasebnosti.

Zapri