Trgovina

Home NARDI Kuhalne plošče THG30HAVA NARDI vgradna plinska kuhalna plošča

THG30HAVA NARDI vgradna plinska kuhalna plošča

219,99

Plinska kuhalna plošča z 3 kuhališča, širina 45cm.

Na zalogi (se lahko naroči)

Šifra: 0710535172331 Kategorije: , ,

Opis

THG30HAVA NARDI slonokoščena vgradna plinska kuhalna plošča z 3 kuhališča, širine 45cm.

NARDI izdeluje izdelke, ki niso le izdelani, temveč tudi zasnovani in razviti v Italiji, da bi zadovoljili vsakodnevne potrebe resnično posebnih ljudi. Oblikovanje in tehnologija, preprostost in funkcionalnost, varnost in zanesljivost omogočata ljudem, da ustvarijo navade iz preproste uporabe NARDI aparatov. NARDI svoja prizadevanja posveča vsem, ki ljubite eksperimentiranje, inovativnost, ustvarjalnost in celo tistim, ki so izredno zahtevni, tako da zahvaljujoč našim izdelkom lahko uživate v malih užitkih vsakdanjega življenja.

Tehnične specifikacije:

Upravljanje: mehansko
Kuhališča (moč kuhališč) 1x wok gorilec: 3000W
1x wok gorilec: 1750W
1x hitri gorilec: 1000W
Barva: slonokoščena / litoželezna rešetka
Dimenzije (ŠxGxV): 440x500x55mm
Garancija: 2 leti

Pomembne lastnosti:

NARDI_icon_AV

ELEKTRONSKI VŽIGI IN VARNOSTNI VENTILI: Elektronski vžig je integriran na gumbih, ki jih preprosto obrnete, da prižgete gorilnike. Hiter in konstanten modul za vžig takoj prižge gorilnik. Varnostni ventil takoj blokira oskrbo s plinom, če plamen po nesreči ugasne.

 

NARDI_icon_high_efficiency

VISOKA UČINKOVITOST GORILNIKA: Izredno učinkoviti gorilniki zagotavljajo pomemben prihranek pri letni porabi plina.

 

 

NARDI_icon_wok

WOK-GORILNIKI: Gorilniki s trojno rinko zagotavljajo visoko moč in boljšo porazdelitev toplote: to izboljša kakovost hrane.

 

 

NARDI_icon_wok

OBRNLJIVE TH KUHALNE PLOŠČE: Kuhalne plošče TH serije se lahko namestijo z gumbi obrnjeni bodisi frontalno ali stransko. Idealno za majhne prostore.

 

 

NARDI_icon_gas-on-rightPLINSKI PRIKLJUČEK NA DESNI STRANI: Plinski priključek je na desni strani za vse Nardijeve kuhalne plošče.

Dokumentacija za prenos:

Specifikacija | Navodila za uporabo | Vgradne mere | Garancija | Katalog

Dodatne informacije in opozorila:

– Skupaj lahko kombinirate THG30HAVA Vgradna pečica in THG30HAVA vgradna plošča

– Upoštevajte navodila za namestitev za optimalno delovanje in varnost, v nasprotnem primeru je garancija nična.


Pred nakupom kuhinjskih aparatov je pomembno, da določite prostor, ki je na voljo za namestitev aparata in potrebe gospodinjstva. Ko so zahteve jasno določene, lahko z lahkoto izberete pravi izdelek NARDI, saj nudimo široko paleto naprav različnih velikosti, primernih za vse vrste kuhinj. S svojim zasnovo, praktičnostjo in navdihom, bodo izdelki NARDI prinesli “utrip Italije” v vaš dom!

Dodatne informacije

Teža 9 kg

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu v našem Pravilniku o zasebnosti.

Zapri